1. ledna 2010

TOP 10: moje nejoblíbenější skladby roku 2009

Nemám rád asociace (asociativita mi vadí méně, komutativita mi nevadí), ale za dnešek začínám psát už třetí příspěvek. Nejdříve mě Lukáš inspiroval svým hodnocením roku 2009, než jsem ovšem dopsal alespoň polovinu, tak opět stejný člověk publikoval nový článek - tentokrát Jeho ročenku 2009. Přišlo mi vhodnejší nejdříve publikovat vlastní fotoromán.  Když jsem byl asi v 45,54% článku, tak mě mě napadlo - co takhle publikovat příspěvek "Moje nejhranější písničky"..

Těžko se odpovídá, protože často posuzujete dle kvalitativní hledisko (jak moc se vám líbí). Díky službě LAST.FM se mohu zpětně ohlédnout a publikovat kvantitativní pohled (tedy množství přehrání) a protože nabízí statistiky za posledncíh 12 měsíců, je právě 1.1. ideální datum :-)


Takže moje TOP 10

10) Pet Shop Boys – All over the world


9) One Night Band – Bells In My Head


8) The Automatic – Steve McQueen


7) Lady GaGa – Poker Face


6) Madonna – Miles Away


5)Pet Shop Boys - Love Etc



4) Death Cab for Cutie – Soul Meets Body


3) Maria Mena – All This Time (Pick-Me-Up Song)



2) Gary Jules – Mad World (doporučuji už kvůli videoklipu)


1) The Cure – Friday I'm In Love




Přesně definovat co je tím hitem číslo jedna,co se mi nejvíce líbí lze těžko říci.

A jak je to u Vás? Co jste nejvíce poslouchali ??Kolik z Vás zná The Automatic a zároveň se jim to líbí ?? :-)



Zajímá tě více?

3 komentáře:

  1. Výborný námět na článek! Hned jsem se musel kouknout na své last.fm a jsem velmi překvapen. Ani ne tak písní (Novaspace – Love Changes Everything), ale tím, že jsem jí přehrál hned 205 krát! Na to, že vyšla někdy v listopadu nebo koncem října je to opravdu hodně. Ale jen to ukazuje, jak se mi ta píseň líbí...

    OdpovědětVymazat
  2. Jej! Vypadá to na velmi dobrý ročník, ten tvůj 2009. Jdu zkoušet, zda se mým uším bude zamlouvat, co ještě neznají. DÍK ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super, díky za inspiraci! Hudby není nikdy dost a některé kousky stojí opravdu za to, až mě překvapuje, že třeba o The Automatic jsem nikdy neslyšela.

    A chválím za Mad World, také zabíral jednu z mých loňských prvních příček :)

    OdpovědětVymazat