15. dubna 2011

Jak jsem se před FourSquare dnem, stal jejich Ambassadorem

Když jsem se v lednu dozvěděl o programu FourSquare Ambassador (zdroj), ihned jsem to vzdal že "nemám co říci". Po první várce nadšení které dorazilo do ČR spojené s dodávkou FourSquare pošty mě  napadla černá myšlenka, že jsem to alespoň nezkusil.. Dle Twitteru to bylo 10.3.2011 v18:53. Našel jsem formulář a vyplnil jsem tam ty základní políčka - logicky jsem popsal co už jsem všechno s FourSquare dělal :) Tedy to o čem víte, nebo něco co jste zahlédli a netušili jste že na tom je můj rukopis :) Jo a taky něco o čem ještě nevíte .)


No a zdá že se povedlo

Dnes, 14.4. mi dorazila bíla obálka ze Švédska. Pošta mi většinou chodí přes Gmail, tak jsem honem tu offline obálku roztrhal. A vida - balíček FourSquare Ambassador kartiček.


AppSatori a FourSquare

Určitě přijďte v pátek od 17h na FourSquare Day v Praze do Ladronky Restaurantu (Facebook event), kde bude velká párty! Když mě odchytnete můžeme pokecat o tom co aktuálně děláme v AppSatori a nebo co chystáme s FourSquare -
malá ochutnávka - nejspíš Vás nepřekvapí že to pracuje s Google technologiemi :) Nejspíš budeme hledat FourSquare nadšence, kteří se chtějí proslavit :)





Budete moc získat můj badge během Google IO ?
Jinak aktuálně řeším aby během Google IO bylo možné získat speciální FourSquare badge! Už se toho ujal americký Google, který má silnější páky než já :) Takže pokud to vyjde a opravdu bude, těším se až miliony lidí na celém světě budou získavat tento badge. Věřte že tento nápad vyšel za malé české hlavy :)



Obrázky


 





Zajímá tě více?

1 komentář:

  1. Ja verim, ze ti to s tim IO Extended Badgem vyjde a pak si skutecne bude na miste udelat zarez na pazbe ;)

    OdpovědětVymazat